UNDER THE CARPET

Elkezdtük a gazdálkodósdit

Indul a szezon

2019. március 10. - Under The Carpet

 

Számomra abszolút öröm és majd kicsattanás, hogy az elmúlt 1-2 hétben elkezdett kegyelmezni a tél és egyre jobb az idő. Gyakorlatilag március 1. óta nem csak naptárilag hanem gyakorlatilag is tavasz van.
Sőt tegnap vettem észre, hogy a lakásommal szemközti fák elkezdtek rügyezni.

Ilyenkor én is azt érzem, hogy új erőkre lelek saját magaban és jóval több a motivációm. Bár gondolom ezzel nem vagyok egyedül. 
Ami pedig ebből következik, hogy idén is, most már kicsit több tapasztalattal és ötlettel elkezdtük gazdálkodós terveink formába öntését. Ebben pedig barátnőm az első számú cinkostársam, ezért a többesszám.

Igazából nem gondolkodunk semmi egetrengetőben. Kis dolgokban és lépésekben haladunk előre. 
Többek közt a lakásom előkertjében van egy kis használatlan földes rész, amit most kicsit átforgattunk, felfrissítettünk és az a tervünk, hogy a következő hetekben bevetjük mindenféle földi jóval.
Tavaly már ültettünk egy kis sárga barack fa palántát, aki kitartóan viselte az elmúlt egy évet és a hideget, úgyhogy bízok benne idén is kitart és tovább erősödik.
Mellé-köré költöznek majd be a többiek különféle zöldségek, többek közt hónapos retek, fejes saláta, gumós édeskömény, spenót és karósbab formájában. Plusz még egy kis paradicsomnak is örülnék ha majd elférne, hogy lehessen legelgetni reggelente!:)

Lényeg a lényeg, most hétvégén eddig jutottunk. Ebből hoztam egy kis fotós válogatást.
Jövő héten pedig folyt. köv.!;)

ggshots_20190310.jpg

© Under the Carpet

 

ggshots_20190310-2.jpg

© Under the Carpet

 

ggshots_20190310-3.jpg

© Under the Carpet

 

Beköszönt a tojásellátó páros is. Róluk még mesélek...

ggshots_20190310-4.jpg

© Under the Carpet

 

ggshots_20190310-5.jpg

© Under the Carpet

A bejegyzés trackback címe:

https://underthecarpet.blog.hu/api/trackback/id/tr1714680992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása